Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

L'Ortec

Toamna este momentul ideal pentru a face pasul catre epilarea definitiva, deoarece puteti sta departe de soare si pana le sezonul viitor de vara puteti fi gata cu un corp fara par.

Deci, daca v-ati saturat de lunarele sedinte de epilat si va tenteaza epilarea definitiva, atunci trebuie sa profitati de lunile reci pentru a parcurge tratamentul fara probleme, constant pe un termen prestabilit.

Iata argumentele pentru care sezonul toamna-iarna este cel mai bun sezon pentru epilarea definitiva LASER sau IPL:

  1. Pregateste-te pentru procedura din timp, fara niciun fel de agitatie

Tratamentul de epilare definitiva presupune un protocol de pregatire pentru client inainte de a merge la sesiunile de tratament. Aceasta pregatire implica oprirea epilarii cu ceara, sau alta metoda de smulgere a parului, a cremelor de indepartare a parului si bronzului cu cel putin 3 saptamani inainte de inceperea tratamentului si pe intreg parcursul tratamentului.

In timpul verii, acest lucru ar putea insemna o problema, deoarece va trebui sa acceptati o anumita perioada parul pe corp, eventual si pe zonele neacoperite de haine sau sa purtati haine care sa acopere cea mai mare partea a corpului si sa evitati sa mergeti la plaja.

In timpul lunilor mai reci, chair daca nu este chiar o situatie confortabila, parul care trebuie doar ras, poate fi mai usor de ascuns, raderea fiind recomandat sa se faca cat mai rar posibil intre sedintele de epilare definitiva.

2. Puteti evita expunerea la soare cu usurinta

Procedura de epilare definitiva LASER sau IPL vizeaza pigmentul prezent in foliculul de par si il distruge pentru a inceta regenerarea parului. LASERul este capabil sa vizeze pigmentul in cel mai eficient mod posibil atunci cand pielea clientului este cat mai deschisa la culoare si fara bronz.

Daca pielea este bronzata, natural sau la solar, acest lucru poate afecta tratamentul si poate decala procedurile pana cand bronzul dispare sau pielea este la un nivel de siguranta optima pentru efectuarea tratamentului. Trebuie sa evitati soarele dupa fiecare sedinta de epilare definitiva pentru a evita deteriorarea UV a pielii, care este sensibila dupa tratament. Bronzarea poate duce la consecinte grave, cum ar fi arsuri, cicatrici si hiper pigmentari.

Atentie! Acest lucru este valabil pentru orice echipament de epilare definitiva indiferent de promovarea strict comerciala ‘functioneaza si pe piele bronzata‘ pe care o face furnizorul argumentand ca echipamentul lucreaza inclusiv pe fototip V sau VI.

Drept urmare, toamna este momentul perfect pentru a nu regreta sesiunile de bronz natural ratate, pentru a intrerupe bronzarea la salon si a incepe tratamentul de epilare definitiva pentru a nu mai avea grija parului.

3. Perioada dupa sedintele de epilare definitiva mai usor de gestionat

Dupa fiecare sedinta de epilare definitiva, dureaza aproximativ o saptamana sa cada firele de par din foliculi. Astfel, in acest interval nu poate fi o priveliste foarte placuta mai ales daca este vara si vestimentatia este una cat mai minimalista. De asemenea, s-ar putea sa simti o iritatie usoara 24/48 ore dupa fotoepilare care ar putea fi greu de tolerat atunci cand sunteti in pantaloni scurti si maieu sub actiunea luminii soarelui si cadurii de vara.

Lunile de iarna devin salvatorul tau in aceasta situatie, permitandu-va sa va simtiti mai relaxate in situatiile prezentate deoarece iti poti acoperi corpul dupa sedintele de epilare laser pentru a evita intrebarile sau comentariile nedorite. Dupa sedintelede de epilare definitiva pielea se resimte ca dupa o sesiune de bronzare. Senzatia de incalzire este mai usor de tolerat sau chiar anulata in sezonul rece.

Astfel, puteti incepe tratamentul de epilare definitiva LASER sau IPL la inceputul sezonului rece, pregatindu-va astfel sa intampinati vara cu o incredere si detasare maxima in ceea ce priveste pilozitatea corporala.

4. Transpiratia excesiva si inotul pot astepta

Printre recomandarile specialistilor dupa fiecare sedinta de epilare definitiva este ca, timp de 48/72 ore se se prevena transpiratia abundenta, sauna sau piscina. Cu toate acestea, transpiratia este aproape inevitabila in caldura arzatoare a verilor. Temperaturile sufocante duc la aparitia petelor de transpiratie sub brate imediat ce iesiti afara iar serile de vara te imbie la plimbari chiar daca temperatula este una nu foarte confortabila.

Tineti cont ca, in tara noastra vara tine numai 3 luni si in aceasta perioada scurta de timp este aproape imposibil sa spui nu vacantei la mare sau zilelor petrecute la piscina, pe lac sau pe malul unui rau. O programare intarziata a inceperii sedintelor de epilare definitiva poate crea haos in activitatile tale sociale.

Deci, de ce ar trebui sa renunti la toata distractia? Doar gaseste momentul cel mai potrivit pentru parcurgerea tratamentului de epilare definitiva! Alegeti tratamentul cu epilare LASER pe intervalul toamna-iarna-primavara si puteti evita cu usurinta transpiratia extrema. In plus, rareori sau poate deloc veti fi nevoiti sa refuzati o sesiune de plaja sau piscina.

5. Bugetul alocat tratamentului de epilare definitiva

Stim cu totii ca vara este perioada ideala de a calatori, de a ne petrece cat mai mult timp liber afara, la restaurante, la terase, in parcuri, de a participa la concerte in aer liber, de a merge la shopping, la diverse evenimente si petreceri, etc. In esenta, vara cheltuim mai multi bani decat ai face-o cand vremea nu te predispune la a iesi din casa.

Astfel, banii cheltuiti frecvent vara pot fi cu usurinta redistribuiti pentru ingrijirea personala, pentru epilarea definitiva.

Deci, nu mai amanati momentul si incepeti acum epilarea definitiva LASER, cel mai solicitat tratament cosmetic in ultimii 3 ani din Romania.

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18