Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

logo rent

Sistem de inchiriere

Fondat in 2002, L'Ortec Medical si-a luat angajamentul de a furniza numai cele mai eficiente echipamente medicale si estetice pentru cosmetica faciala si corporala. De-a lungul celor peste 13 ani de experienta, echipa a lucrat constant la imbunatatirea relatiei cu colaboratorii, construind parteneriate bazate pe incredere si cooperare. L’Ortec Medical este axat pe fiabilitatea produselor furnizate, astfel ca opteaza doar pentru cele mai avansate tehnologii existente la ora actuala, pentru a intampina nevoile tehnicienilor din domeniul medicinei cosmetice.

Misiune

L`Ortec Medical se angajeaza sa aduca tehnologie de ultima generatie, ultra-moderna, pentru a acorda profesionistilor din domeniul medical-estetic puterea de a se adapta, de a evolua si de a fi la curent cu ultimele noutati, astfel incat acestia sa ofere o veritabila satisfactie pacientului si cel mai inalt nivel de performanta, siguranta si eficacitate.

Viziune

Compania isi propune abordarea unei perspective complete asupra calitatii sale de furnizor de echipamente. Acest lucru inseamna ca, pe langa comercializarea propriu-zisa a aparatelor, ofera si suport pentru instruirea tehnicienilor care opereaza pe aparate – prin intermediul parteneriatelor incheiate cu profesionisti in domeniu - si servicii de reparare a defectiunilor.

Valori

Avand in vedere faptul ca L’Ortec Medical prioritizeaza lucrul la cele mai inalte standarde de calitate, si-a setat un sistem riguros de valori care include echilibrul calitate-pret, corectitudinea si transparenta, punand mare pret pe respectarea tuturor criteriilor impuse de FDA, ISO si CE.

Increderea pe care L’Ortec Medical o are in echipamentele sale s-a materializat in proiectul RENT-A-LASER, CRYO si IPL, implementand pe piata europeana conceptul de inchiriere a device-urilor de lucru. Astfel, se faciliteaza interactiunea tehnicienilor cu aparatele de care sunt interesati, si se incurajeaza ulterioara lor achizitionare, intr-o colaborare pe termen lung.

Primirea de feedback este vitala imbunatatirii relatiei cu clientii, iar expertii L’Ortec stiu cel mai bine acest lucru. Din acest motiv, mentin o comunicare stransa cu cei care beneficiaza de serviciile de distribuire a echipamentelor, oferind suport in intretinerea aparatelor si remedierea eventualelor probleme. In plus, deschiderea catre client ajuta L’Ortec in a intelege mai bine nevoile expertilor care achizitioneaza echipamentele, si in a implementa solutii optime cerintelor pietei. Totodata, ii ajuta sa fie mereu cu un pas inainte, inovand domeniul cu ultimele aparitii in materie de aparatura cosmetica.

Convinge-te si tu de calitatea produselor si serviciilor L’Ortec Medical!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18