Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Glatt Logo

Afacere la cheie

La GLATT MED SPA beneficiezi de cele mai noi tehnologii din domeniul beauty, de la tratamente faciale inovatoare pana la proceduri speciale de remodelare corporala cu cele mai performante aparate din intreaga lume.
Ce este GLATT?

GLATT MedSpa este parghia ta de succes in afaceri. Ca raspuns la nevoia de afirmare si independenta a antreprenorilor care doresc sa investeasca in domeniul esteticii, GLATT MedSPA a introdus sistemul de afacere la cheie pe care ti-o poti construi in functie de bugetul si aspiratiile proprii. GLATT ofera un pachet complet de utilare, consultanta si asistenta continua. Acesta este menit sa usureze implementarea pe piata serviciilor a noilor afaceri deschise in acest domeniu, eliminand astfel riscurile si castigand imediat notorietate de brand si capital de imagine in fata potentialilor clienti.

Ce taxe de franciza am?

Niciuna! Conceptul de afacere la cheie pe care il propune GLATT MedSPA este diferit de cel al unei francize deoarece are ca scop organizarea tuturor centrelor partenere intr-un singur grup omogen, fara a impune taxe de franciza care sa il dezavantajeze pe antreprenor. In schimb, reuseste sa optimizeze, impreuna cu cei carora le ofera asistenta, bugetele de comunicare si marketing care asigura succesul in afaceri, fara costuri suplimentare.

Cautam oameni orientati catre business care impartasesc cu adevarat viziunea si valorile noastre. Noi credem in construirea de parteneriate profitabile si cautam sa consolidam relatii pe termen lung cu francizatii nostri. Partenerul potrivit, combinat cu sistemul nostru de franciza de top si echipa de suport reprezinta reteta succesului. Daca v-ati dorit vreodata sa detineti propria afacere, acum este momentul sa ne contactati!

Glatt Med Spa

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18