Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

L'Ortec

Indepartarea parului inestetic de pe brate, picioare, restul corpului si fata devine o sarcina nesfarsita. Fie ca va bazati pe epilarea cu ceara sau aparatul electric, ambele dureroase, fie ca recurgeti frecvent la radere, ceea ce va face parul mai gros si mai aspru, va veti simti impovarat de procesul frecvent si nesfarsit de indepartare a parului.

Acum puteti scapa de grija permanenta de epilare a parului daca incepeti tratamentul de epilare definitiva.

Pentru aceast tratament se utilizeaza un fascicul de lumina foarte concentrat si precis pentru a distruge foliculii de par in timpul procedurii de epilare definitiva. Avantajele majore ale epilarii definitive laser sunt: zero fire de par, zero durere, zero daune piele.

Dupa sedintele de epilare definitiva repetate la 4-6 luni veti avea nevoie doar de retusuri anuale pentru a va mentine corpul si fata fara par.

Ce trebuie sa faceti cand v-ati decis sa urmati tratamentul de epilare definitiva?

Trebuie sa apelati la un tehnician certificat si cu experienta si sa urmati un regim pre și post-ingrijire pentru a va bucura de cele mai bune rezultate deoarece procedura de epilare cu laser poate fi afectata de factori externi care pot influenta eficacitatea terapiei.

Specialitul in epilare definitiva va va intelege istoricul medical si va va informa despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti inainte si dupa fiecare sedinta de tratament Astfel, trebuie sa urmati cu strictete recomandarile tehnicianului. Daca nu respectati aceste reguli de aur, puteti ajunge sa va deteriorati pielea sau sa nu obtineti rezultatele dorite.

Cum sa va pregatiti pentru epilarea definitiva laser:

  • Nu trebuie sa smulgeti parul (ceara/ pasta de zahar/ aparat electric/ pensat) aproximativ o luna inainte de a merge la sedintele de epilare.
  • Puteti si este obligatoriu raderea parului pana cu o zi inainte de tratament. Acest lucru este extrem de important deoarece smulgerea indeparteaza firul de par din folicul si apoi laserul nu poate functiona pe el.
  • Trebuie sa evitati expunerea la soare timp de minimum patru saptamani astfel incat pielea sa nu fie bronzata sau deteriorată de razele UV. Motivul din spatele acestui fapt este ca pielea bronzata poate modifica rezultatele procedurii, deoarece laserul functionează cel mai bine pe pielea deschisa cu parul inchis. Aceasta nu inseamna ca persoanele cu pielea inchisa la culoare nu pot fi supuse epilarii cu laser, ci doar ca trebuie ales un laser si un protocol de lucru adecvat pentru tonurile inchise ale pielii pentru a obtine cel mai bun rezultat. De retinut este faptul ca pielea inchisa ca si fototip Fitzpatrick este difeita de pielea inchisa in urma expunerii la soare. Efectiv bronzul este pentru piele o forma de agresiune, o trauma. Dupa aceasta trauma, pielea trebuie protejata si nu expusa unui alt factor de stress.
  • In ziua tratamentului, nu aplicati creme sau lotiuni pe piele si chiar curatati-le bine inainte de a merge la sesiune de epilare. Acest lucru se datoreaza faptului ca ingredientele din cosmetice si parfumuri pot interfera cu tratamentul si pot afecta rezultatele.
  • Obligatoriu este sa va informati tehnicianul cu privire la orice medicamente, chiar si vitaminele sau suplimentele pe care le consumati si stabiliti dacă pot fi luate pe parcursul tratamentului. Unele antibiotice, si nu numai, pot amplifica fotosensibilitatea pielii, asa ca asigurati-va ca discutati cu tehnicianul dvs.despre tratamentul dvs.

Iata cum trebuie sa va ingrijiti pielea dupa tratamentul de epilare definitiva:

  • Este normal sa experimentati roseata si umflarea zonei tratate dupa procedura. Inflamatia este temporara si de obicei dispare in decurs de cateva ore. Numai la recomandarea tehnicianului, pentru cazurile clientilor hipersensibili, pentru a reduce disconfortul puteti utiliza o lotiune de aloe sau calmarea prin aplicarea compreselor reci.
  • Este interzis sa va expuneti zona tratata la soare pana la doua saptamani dupa tratament. Purtati o protectie solara cu spectru larg de fiecare data cand iesiti.
  • Evitati dusurile fierbinti, baile lungi, sauna si piscina timp de min 24 ore dupa sedintele de tratament
  • Purtati haine lejere din fibre naturale.
  • Nu frecventati sala de sport cateva zile, deoarece transpiratia excesiva poate afecta pielea tratată cu laser.
  • Nu trebuie sa aplicati creme cosmetice si parfumuri timp de pana la 48 de ore dupa sesiune.
  • Singura metoda de intretinere a parului intre sesiunile de tratament este raderea, de aplicat cat mai rar posibil.
  • De asemenea, exfolierea blanda, dar nu mai devreme de 72 ore dupa tratament, poate ajuta la eliminarea firelor de par desprinse de papila dermica.
Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18