Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

L'Ortec

Suferi de rozacee sau cuperoza?

Singurul tratament eficient si noninvaziv pentru stoparea si tratarea rozaceei este fotorejunerea IPL.

Dar ce este rozaceea/ cuperoza?

Rozaceea este o afectiune cronica, inflamatorie a pielii, care afecteaza in principal fata. Spre deosebire de o inrosire temporara a pielii, roseata ramane pentru perioade lungi de timp si, daca nu este tratata, ar putea deveni mai persistenta si mai pronuntata. In primele stadii apar inrosiri sau iritati temporare ale tenului, insa acestea dispar odata ce factorii favorizanti au fost indepartati (factori favorizanti: caldura si apa calda, transpiratie, efort fizic intens, lumina soarelui, vreme rece, diverse condimente, menopauza, stres sau alcool). Ulterior, desi poate parea ca rozaceea a disparut, aceasta conditie progreseaza, pana la nivelul doi, cunoscut sub numele de cuperoza. In stadiile sale incipiente, cuperoza este o conditie ciclica, apare, apoi dispare si apare din nou. In stadiile stadii avansate ale afectiunii tenul se ingroasa, de cele mai multe ori inrosirea pielii devine permanenta, se observa capilarele sparte la suprafata dermei si poate fi insotita si de acnee, asa numita acnee rozacee.

Unele simptome nedorite ale rozaceei includ:

  • Roseata persistenta a pielii
  • Umflaturi sau cosuri ridicate, insotite de intepaturi sau arsuri
  • Vase de sange vizibile
  • Ochi injectati
  • Senzatie persistenta de arsura

Tratamentul de fotorejuvenare a pielii cu IPL pentru rozacee.  Cum functioneaza?

Fotorejuvenarea IPL este un tratament non-invaziv si non-ablativ al pielii care utilizeaza impulsuri de lumina de intensitate mare pentru a imbunatati aspectul pielii.

Dispozitivul IPL ce functioneaza cu lumina intens pulsata emite o serie de unde de lumina care sunt calibrate precis pentru a viza hemoglobina din vasele de sange, hemoglobina fiind pigmentul care da culoare sangelui.

Aceasta actiune controlata la nivelul capilarelor de sange declanseaza raspunsul natural al corpului, de vindecare si regenerare, pentru a se descompune si a indeparta tesutul deteriorat, inlocuind zona de tratament cu celule noi si o piele cu aspect mai clar.

Exista o serie de avantaje ale utilizarii acestui tratament pentru rozacee, inclusiv:

  • Eliminarea roseatei fetei
  • Reducerea umflaturilor si cosurilor
  • Reducerea vaselor de sange vizibile
  • Poate fi folosit pe toate tipurile de piele
  • Este non- invaziv si nedureros
  • Nu necesita perioade de recuperare

Exista efecte secundare asociate tratamentului IPL pentru rozacee?

Este posibil sa se inregistreze unele reactii adverse usoare si temporare in urma acestui tratament pentru piele, inclusiv:

  • Inrosire mai evidenta
  • Posibil aparitie purpura
  • O senzatie de usturime

Cu toate acestea, aceste reactii adverse potentiale sunt temporare si majoritatea clientilor pot reveni la activitatile zilnice normale imediat dupa acest tratament.

Cate tratamente de fotorejuvenare IPL antirozacee sunt necesare?

Se poate observa o anumita imbunatatire a aspectului rozaceei, si a pielii in general, dupa o singura sedinta de fototratament IPL. Cu toate acestea, este de obicei recomandat o serie de 3-5 tratamente pentru a obtine pe deplin rezultatele dorite.

Insa, cum rozaceea este o afectiune cronica, sunt situatii in care se recomanda sistematic efectuarea unor tratamente de rejuvenare faciala pentru a tine sub control evolutia si manifestarile bolii. Specialistii in fototratamente inteleg ca preocuparile, obiectivele si pielea fiecarui pacient sunt unice si propun un tratament personalizat.

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18