Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

L'Ortec

Traim in secolul vitezei si pare ca timpul este cel mai mare nejuns. Astfel, ne orientam sa facem alegeri cat eficiente, efectuate intr-un timp cat mai scurt, cu rezultate cat mai rapide. Raportandu-ne la tratamentele cosmetice, s-a stabilit ca sunt preferate tratamentele cu zero perioada de recuperare, tratamentele tip ‘lunch break’, cu rezultate cat mai rapide si de durata, cat mai accesibile.

Astfel, domeniul infrumusetarii a dezvoltat proceduri non invazive, non chirurgicale care sa raspunda cerintelor de mai sus. Una dintre procedurile preferate atat de specialistii in frumusete dar si de catre clienti este terapia cu lumina LED.

Ce este terapia cu lumina LED?

Terapia cu lumina LED este un nou tratament noninvaziv perfectionat in special de NASA pentru a imbunatati vindecarea ranilor in spatiu. Terapia cu lumina LED utilizeaza o serie de becuri LED (dioda emitaoare de lumina) pentru a furniza lumina optimizata la o lungime de unda specifica pentru a stimula productia de colagen si elastina, a reduce inflamatia si a accelera procesul de vindecare. Terapia cu lumina LED sustinerea o gama larga de tratamente cosmetive non-ablative si non- invazive, incurajand procesul natural de vindecare a pielii.

Pana la descoperirea sa de catre NASA, singura modalitate reala de stimulare a productiei de colagen a fost fie prin utilizarea ingredientelor, cum ar fi retinoizii, fie prin ranirea controlata pentru a stimula raspunsul curativ propriu al organismului. Terapia cu lumina LED este sigura, nedureroasa si eficients pentru stimularea productiei de colagen si elastina, fara efecte secundare.

Cercetari recente au descoperit ca LED-urile stimuleaza fluxul de energie de baza si transpiratia celulelor. Testele au aratat ca lungimile de unda specifice ale luminii pot afecta pielea in mod pozitiv.

Care sunt beneficiile terapiei cu lumina LED?

De exemplu, terapia cu lumina LED prin ajuta serurile de mezoterapie sau BB Glow sa patrunda in piele sau inclusiv dupa un tratament cosmetic clasic luminile mastii LED ajuta la calmarea pielii. Terapia cu lumina LED are un efect pozitiv asupra cresterii celulare, productiei de colagen si elastina, microcirculatiei si starii generale a pielii.

Terapia cu lumina LED ajuta, de asemenea, la imbunatatirea:

  • Pielea lasata
  • Liniile fine si ridurile
  • Porii dilatati
  • Pete si pistrui
  • Hiper pigmentare cauzata de expunerea la soare

Exista mai multe lumini LED cu culori diferite, care servesc scopuri diferite.

Lumina LED rosie – Este cel mai popular tratament LED. Trateaza liniile fine si ridurile, imbunatatieste productia de colagen, reduce roseata generala si inflamatia si inverseaza daunele provocate de soare. LED-ul rosu accelereaza, de asemenea, circulatia sangelui, imbunatateste elasticitatea si tonusul pielii, tenul tern si vindeca ranile.

Lumina LED galbena – Este o lumina vindecatoare care patrunde adanc in straturile pielii provocand intinerire, regenerarea celulelor si sporeste circulatia. De asemenea, stimuleaza activitatea limfatica, facandu-l un tratament perfect dupa un tratament intensiv.

Lumina LED albastra – Este excelenta pentru pielea acneica. Este eficient pentru uciderea bacteriilor si curatarea pielii, ceea ce ajuta la recuperarea leziunilor si prevenirea infectiilor ranilor. Lumina LED albastra ajuta si la inhibarea glandei sebacee.

Lumina LED verde – Echilibreaza pigmentarea, reduce liniile fine, hraneste pielea matura si accelereaza procesul de vindecare a ranilor.     

Lumina LED violet – Combina efectul luminii rosii si al luminii albastre care este deosebit de bun in special pentru tratarea acneei si a petelor si cicatricilor acneice. De asemenea, accelereaza circulatia sangvina si reface tesuturile pielii.                                                                           

Lumina LED alba – Penetreaza in profunzime pielea, accelereaza metabolismul tesuturilor active, descompune petele, imbunatateste liniile fine si pielea flasca.

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18