Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Consultanta

De-a lungul celor peste 13 ani de experiență, echipa a lucrat constant la îmbunătățirea relației cu colaboratorii, construind parteneriate bazate pe încredere și cooperare. L’Ortec Medical pune foarte mare pret pe satisfactia clientilor, carora, pe langa aparate, le furnizeaza si servicii de consultanta in afacerea lor din domeniul cosmetic, in momentul achizitionarii echipamentelor. Orientandu-se catre cei care nu doresc intrarea intr-un sistem de franciza, ci deschiderea unei afaceri independente, L’Ortec ofera asistenta completa, fara a aplica taxe suplimentare.

Deschiderea unui cabinet de estetica vine la pachet cu multe dificultati, pe care experienta echipei L’Ortec le poate preveni sau ameliora. Astfel, echipa de consultanti asigura suport din momentul in care initierea unei astfel de afaceri este o simpla idee, pana la efectuarea primelor tratamente. Mai apoi, sunt mereu la dispozitia antreprenorilor pentru serviciile de reparare si intretinere a aparatelor, asigurand buna lor functionare si satisfactia clientilor.

Tinand cont de bugetul clientului, de caracteristicile localitatii unde va fi deschis cabinetul, de numarul de angajati pe care il are sau planuieste sa il aiba, si de numarul si functiile aparatelor pe care le achizitoneaza, echipa L’Ortec ofera indrumare tehnicienilor care doresc sa evolueze pe plan profesional, fara, insa, a depinde de o companie-umbrela.

Compania L’Ortec Medical intelege ca cea mai buna reclama o reprezinta seriozitatea si respectarea promisiunilor. De aceea, prioritizeaza acoperirea necesitatilor pe care le au esteticienii si depasirea asteptarilor, considerand consultanta asigurata ca pe o oportunitate sa creeze legaturi durabile si sa obtina recomandari reale de la tehnicienii satisfacuti.

Deoarece personalul care opereaza echipamentele reprezinta un element-cheie in livrarea de satisfactie clientilor, L’Ortec ofera training gratuit pentru utilizarea aparaturii achizitionate, garantand exploatarea optima a acesteia.

Echipa de consultanta L’Ortec Medical si-a stabilit un sistem solid de valori dupa care se ghideaza in colaborari. Prioritare sunt transparenta si comunicarea privind destinatia exacta a investitiei, garantand deschiderea completa fata de client si orientarea catre nevoile acestuia. Pentru a putea imbunatati constant calitatea serviciilor oferite prin marirea gamei de aparate de care dispun, antreprenorii pot beneficia de sprijin din partea consultantilor pentru accesarea unor fonduri nerambursabile, fonduri europene, leasing si credite bancare care sa faciliteze achizitionarea de echipamente si, astfel, cresterea nivelului de calitate.

De asemenea, clientii vor primi indrumare si in emiterea fisei de tratament si monitorizare a fiecarui pacient, astfel incat sa poata efectua tratamentele corespunzatoare, fara teama de erori.

Convinge-te si tu ca L’Ortec Medical este cea mai buna decizie pentru afacerea ta!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18