Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

COSMETICA

Cele mai noi tehnologii din domeniul beauty

L’Ortec Medical este axat pe fiabilitatea produselor furnizate și optează pentru cele mai avansate tehnologii existente la ora actuală, pentru a întâmpina nevoile tehnicienilor din domeniul medicinei cosmetice.

L'Ortec Medical - HIFU ENERGY CELL

Despre tratamentele faciale

Datorită utilizării echipamentelor profesionale, puteți îmbunătăți semnificativ efectele produselor cosmetice, ajutându-le să pătrundă mai adânc în piele și să înceapă procese naturale în țesuturi. Tratamentele faciale sunt foarte diverse, cu ajutorul unui echipament, poți întineri, scăpa de probleme ale pielii și oferi un aspect radiant.

Tehnologii

L'Ortec Medical îți pune la dispoziție o gamă largă de echipamente beauty pentru a satisface nevoiile cliențiilor tăi și pentru a fi în pas cu cerințele acestora.

Furnizăm cele mai eficiente echipamente medicale și estetice pentru cosmetica facială și corporală. 

Exfolierea se poate realiza cu aparatura de Mezoterapie sau Dermapen. L'Ortec iti aduce in cabinetul tau cele mai populare tratamente pentru un ten perfect.

Prin tehnologiile moderne incorporate in echipamentele L'Ortec Medical, acestea nu necesita proceduri invazive, iar clientul nu va fi scos din rutina zilnica deoarece nu exista timp de recuperare.

Investeste!

Imbunattirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra necesita adesea investitia in echipamente noi, moderne si adaptate pietei. Prin urmare, finantarea aparatelor de estetica medicala ar putea fi una dintre cele mai bune decizii de business.

Convinge-te si tu de calitatea produselor si serviciilor L’Ortec Medical!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18