Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

DERMOPIGMENTARE

Cele mai noi tehnologii din domeniul beauty

Tehnicile machiajului semipermanent pot fi utilizate pentru a imbunantati trasaturile fetei sau chiar pentru a masca/ elimina diverse inconveniente (alopecie/ cicatrice/ pigmentari).

L'Ortec Medical - PUREBEAU MULTI TALENT

Despre Machiajul Semi Permanent

Tehnologia avanseaza cu o viteza impresionanta, iar lumea cosmeticii se incapataneaza sa tina pasul. Aproape in fiecare zi, tratamente menite sa imbunatateasca aspectul fizic peste noapte, ies la suprafata. Dintre aceste variante, dermopigmentarea a reusit sa atraga atentia si pe buna dreptate. Aceste tratamente ofera avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea, iar tehncile de micropigmentare nu numai ca variaza, insa sunt din ce in ce mai rafinate. Poate ar fi interesant sa descoperim 3 dintre cele mai cunoscute avantaje oferite de acest tratament.

Tehnologii

Machiajul semi permanent este extrem de avantajos si la ora actuala este unul dintre cele mai populare tratamente din aceasta lume.

Purebeau este lider in industria micropigmentarii pentru profesioniști din intreaga lume. Suntem dedicati furnizarii clientilor nostri cu cele mai mai inovatoare si avansate produse din punct de vedere tehnologic de care beneficiaza atat tehnicienii, cat si clientii acestora.

La L'Ortec Medical, oferim o gama extinsa de echipamente de inalta calitate, micropigmentare de precizie pentru clienti.

Ace de calitate premium pentru toate procedurile de micropigmentare, plasma pen sau mezoterapie.

Acestia dispun de o calitate germana superioara, fiind rezistenti in timp, dar conferind si un aspect in permanenta proaspat al culorilor. Datorita compozitiei chimice a pigmentilor, patrunderea acestora in piele se face intr-un mod rapid si eficient.

Investeste

Imbunatirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra necesita adesea investitia in echipamente noi, moderne si adaptate pietei. Prin urmare, finantarea aparatelor de estetica medicala ar putea fi una dintre cele mai bune decizii de business.

Convinge-te si tu de calitatea produselor si serviciilor L’Ortec Medical!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18