Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

EPILARE DEFINITIVA

Cele mai noi tehnologii din domeniul beauty

Lumina Intens Pulsata si L.A.S.E.R. Diode se completeaza una pe cealalta si contribuie la scurtarea sedintelor de epilare definitiva prin cele mai inovative echipamente profesionale.

L'Ortec Medical - INFINITY 1200 UPGRADE

Despre Epilarea Definitiva

L.A.S.E.R. & I.P.L.

Tratamentul de epilare definitiva laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune emisia de lumina la o anumita intensitate energetica, intr-un numar de impulsuri si cu o durata a fiecarui impuls de lumina la valori adecvate pentru a se realiza absorbtia selectiva a energiei luminoasa de catre melanina din foliculii de par fara a infuenta negativ tesutul inconjurator.

Tehnologii

De-a lungul anilor s-au dezvoltat noi tehnici non-ablative de indepartare a firului de par, ce functioneaza pe baza de energie luminoasa puternica si anume echipamentele I.P.L. si L.A.S.E.R.

Tehnologia LASER poate rezolva o singura problema legata de estetica, epilarea progresiv definitiva pe termen indelungat cu randament maxim dovedit pe cand tratamentul IPL rezolva multiple probleme de estetica pe langa epilarea progresiv definitiva, chiar si petele pigmentare, vasele capilare, acneea si rejuvenarea.

IPL se aseamana cu tratamentele LASER prin faptul ca ambele utilizeaza lumina pentru a incalzi si a distruge firul de par. Insa, spre deosebire de echipamentele LASER care utilizeaza o anumita lungime de unda (monocrom) de lumina, tratamentul IPL foloseste un spectru larg care permite utilizarea acestuia in mai multe situatii.

Visul tau incepe acum!

Imbunatirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra necesita adesea investitia in echipamente noi, moderne si adaptate pietei. Prin urmare, finantarea aparatelor de estetica medicala ar putea fi una dintre cele mai bune decizii de business.

Convinge-te si tu de calitatea produselor si serviciilor L’Ortec Medical!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18