Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

REMODELARE CORPORALA

Rentabilitatea investitiei garantata intr-un timp scurt

Optimizează-ți programele și diversifică gama de tratamente oferite clienților prin introducerea unui tratament de slăbire cu rezultate vizibile și garantate!

L'Ortec Medical - CRYOCELL

Despre remodelarea croporala

De la eliminarea excesului de grasime pana la reducerea celulitei, tratamentele pentru remodelare corporala se numara printre cele mai eficiente proceduri din domeniul esteticii.

Remodelarea corporala consta in transformarea a mai multor zone ale corpului prin proceduri si tehnici estetice si medicale noninvazive sau minim invazive.

Tehnologii

Tratamentele de remodelare corporala sunt noninvazive si au efecte spectaculoase asupra corpului, fiind mai eficiente si mai putin complicate decat interventiile chirugicale pentru reducerea volumului de grasime.

Echipamentele L'Ortec sunt special concepute pentru a iti ajuta clientii sa ajunga la corpul dorit. Cele mai noi tehnologii din domeniul remodelarii corporale pentru a satisface cerintele oricarui tip de client.

Intodeauna echipamentele vor merge mai bine impreuna! L L'Ortec ai posbilitatea de a achizitona un aparat performant, frumos din punct de vedere estetic si potrivit salonului tau, dar si multifunctional pentru a oferi mai multe tratamente clientilor tai.

Specialistii recomanda o alimentatie adecvata, mult sport, dar se intampla ca, de multe ori, acestea sa nu fie suficiente. In sprijinul acestora vin tratamentele facute cu aparatura de ultima generatie, care ofera rezultate de lunga durata. Le puteti gasi, cu siguranta, la L'ortec Medical!

Visul tau incepe acum!

Imbunatirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra necesita adesea investitia in echipamente noi, moderne si adaptate pietei. Prin urmare, finantarea aparatelor de estetica medicala ar putea fi una dintre cele mai bune decizii de business.

Convinge-te si tu de calitatea produselor si serviciilor L’Ortec Medical!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18