Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

Cosul dvs.

No products in the cart.

TATTOO REMOVAL

Cele mai noi tehnologii din domeniul beauty

Eliminarea tatuajelor cu laser este unul dintre cele mai sigure tratamente pentru eliminarea pigmentului de tatuaj din piele!

L'Ortec Medical - TATTOO X9

Despre Indepartarea tatuajelor

L.A.S.E.R. & CHIMIC

In ultimii ani cultura tatuajelor, atat cele permanente cat si semipermanente, a prins din ce in ce mai mult teren si in Romania. Cu 10-20 de ani in urma intalneam foarte rar persoane care aveau tatuaje, si de regula tatuajele erau mici ca si dimeniune, design simplu, discrete si pozitionate pe zone relativ ascunse privirii. Cu tot acest trend PRO tatuaje, cererile pentru indepartarea tatuajelor sunt aproape la fel de frecvente ca si cererule pentru realizarea lor.

Tehnologii

De-a lungul timpului s-au aplicat, mai mult sau mai putin, diferite metode de indepartare a tatuajelor, unele dintre ele fiind extrem de dureroase si agresive cu pielea, ce au lasat cicatrici permanente, altele ce presupun o recuperare de lunga durata a zonei tratate.

Amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiatii (Light Amplification by stimulated emission of radiation), cunoscuta sub numele de laser, este folosita pentru distrugerea firului de par prin energie luminoasa, dar si pentru indepartarea tatuajelor nedorite.

Procedura de indepartare a tatuajelor prin solutie este o tehnica non-laser ce consta intr-un proces de extractie chimica a pigmentului din piele. Deoarece reprezinta o metoda eficienta si la indemana, tehnica de indepartare tatuajelor prin solutie chimica a inceput sa capete din ce in ce mai multa popularitate inclusiv la publicul local.

Investeste

Imbunatirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra necesita adesea investitia in echipamente noi, moderne si adaptate pietei. Prin urmare, finantarea aparatelor de estetica medicala ar putea fi una dintre cele mai bune decizii de business.

Convinge-te si tu de calitatea produselor si serviciilor L’Ortec Medical!

Inapoi
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18